Is EuroClix gratis?
Deelname aan het EuroClix programma is volkomen gratis! Je krijgt informatie op maat en wordt daarvoor nog eens goed beloond ook. Hoe dat kan? Adverteerders betalen EuroClix. Het spaarprogramma is dan ook het enige programma waarmee je geen producten hoeft te kopen om Clix (punten) te verdienen. En deze Clix (punten) kun je vervolgens inwisselen voor euro’s die je direct op je bankrekening krijgt gestort. Hoe actiever je meedoet aan het spaarprogramma, hoe meer Clix (punten) je kunt verdienen.

Gerelateerde vragen:

 

Wat zijn de voorwaarden om deel te nemen aan het EuroClix-programma?
Een verkorte versie van de algemene voorwaarden kun je terugvinden door op deze link te klikken.

De volledige algemene voorwaarden kun je terugvinden door op deze link te klikken.

Gerelateerde vragen:

 

Hoe verdient EuroClix haar geld?
Adverteerders betalen EuroClix voor het versturen van op maat gesneden emails, aanbiedingen en enquêtes. EuroClix geeft een percentage van het geld dat de adverteerders betalen weer door aan haar leden. Zo simpel is het.

Gerelateerde vragen:

 

Is EuroClix niet een veredelde vorm van SPAMMING?
Nee. Door je aan te melden als deelnemer van het EuroClix-programma, geef je toestemming aan EuroClix om emails te versturen over onderwerpen die relevant voor jou zijn. Daarnaast werkt EuroClix met een dubbel opt-in systeem: jij wordt op eigen initiatief lid én dit moet je vervolgens nogmaals bevestigen. Pas dan ben je lid en pas dan zal EuroClix jou emails sturen. Dit doet EuroClix om er zeker van te zijn dat je lid wilt worden en niet ongewenst door iemand anders bent opgegeven als lid van EuroClix.

 

Wat is EuroClix voor een bedrijf?
Zie deze link

Gerelateerde vragen: