Ik heb een vraag

Veel gestelde vragen voor "Over EuroClix"

Deelname aan het EuroClix programma is volkomen gratis! Je krijgt informatie op maat en wordt daarvoor nog eens goed beloond ook. Hoe dat kan? Adverteerders betalen EuroClix. Het spaarprogramma is dan ook het enige programma waarmee je geen producten hoeft te kopen om Clix (punten) te verdienen. En deze Clix (punten) kun je vervolgens inwisselen voor euro’s die je direct op je bankrekening krijgt gestort. Hoe actiever je meedoet aan het spaarprogramma, hoe meer Clix (punten) je kunt verdienen.
Een verkorte versie van de algemene voorwaarden kun je terugvinden door op deze link te klikken.

De volledige algemene voorwaarden kun je terugvinden door op deze link te klikken.
Adverteerders betalen EuroClix voor het versturen van op maat gesneden emails, aanbiedingen en enquêtes. EuroClix geeft een percentage van het geld dat de adverteerders betalen weer door aan haar leden. Zo simpel is het.
Nee. Door je aan te melden als deelnemer van het EuroClix-programma, geef je toestemming aan EuroClix om emails te versturen over onderwerpen die relevant voor jou zijn. Daarnaast werkt EuroClix met een dubbel opt-in systeem: jij wordt op eigen initiatief lid én dit moet je vervolgens nogmaals bevestigen. Pas dan ben je lid en pas dan zal EuroClix jou emails sturen. Dit doet EuroClix om er zeker van te zijn dat je lid wilt worden en niet ongewenst door iemand anders bent opgegeven als lid van EuroClix.
EuroClix is het spaarprogramma in Nederland, waar je je spaarpunten kunt inwisselen voor euro’s. Ook kun je op verschillende manieren punten (Clix) verdienen en hoef je, in tegenstelling tot andere spaarprogramma’s, geen producten te kopen om de Clix te verdienen. Voor meer informatie Klik hier.
Kies hieronder de categorie waarin jouw vraag valt:
Staat jouw vraag er niet bij?

Heb je na het bekijken van onze FAQ nog een vraag, dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen.