Spaar op jouw manier



Doe volstrekt anoniem mee aan een online onderzoek en verdien daarmee Clix. Check direct welke onderzoeken er voor jou online staan.


Klik op een email van EuroClix en verdien Clix voor het lezen. Controleer wat jouw emailinstellingen zijn en welke emails je wilt ontvangen.

Profiteer elke dag van gratis winkansen bij LotteryClix of waag eens een gokje bij LuckyClix! Ben je een sportfanaat? Voorspel dan de uitkomsten van voetbal en racewedstrijden en maak van je Clix nóg meer Clix!


Breng vrienden en familie aan bij EuroClix en verdien 150 Clix (€1,95) per aangebracht lid en nog eens 10% van de Clix die zij sparen bij EuroClix. Begin direct met het aanmelden van vrienden.


Bij EuroClix profiteer je van kortingen en unieke aanbiedingen bij meer dan 1.750 aanbieders en je spaart ook nog eens Clix als je online shopt via onze website en onze e-mails. Check direct onze topaanbieders!


Combineer besparen met de beste productkeuze. Jouw verzekeringen, telecomproducten en energiediensten vergelijk je bij EuroClix. En je spaart er ook nog eens Clix mee.



Met de EuroClix Mastercard ontvang je 0,25% korting op elke transactie die je via deze creditcard uitvoert. De creditcard is het eerste jaar gratis en daarna betaal je €15 per jaar. Vraag de EuroClix Mastercard aan en verdien direct 100 Clix.


Start je dagelijkse online activiteiten op Vinden.nl en verdien gratis en gemakkelijk extra Clix!