Ik heb een vraag

Top 5 veelgestelde vragen

Wanneer je aan een actie deelneemt zullen de Clix (punten) in jouw saldo-overzicht worden geplaatst. De snelheid waarmee dat gebeurt, verschilt per aanbieder. Soms binnen een dag, maar soms ook kan het wel drie maanden duren. Deze periode is sterk afhankelijk van de snelheid waarmee aanbieders transacties keuren.
Wanneer je aan een actie deelneemt, worden de Clix bijgeschreven in jouw saldo overzicht nadat de aanbieder de transactie heeft goedgekeurd. Als je de transactie nog niet erbij ziet staan, dan moet je nog even geduld hebben. Zodra je inlogt op de EuroClix website en in het linker menu naar saldo-overzicht gaat, zie je jouw saldo-overzicht van één maand weergegeven. Je kunt aan de hand van de dropdown-menu’s de gewenste weergave aanpassen. Zo kan je beter controleren of de transactie er bij staat. Indien je aan een actie hebt deelgenomen worden de Clix (punten) uiterlijk binnen drie maanden omgezet in beschikbare Clix (punten). Deze periode hebben sommige aanbieders nodig om transacties te keuren.
Het feit dat jouw vrienden, familie en/of kennissen meer mail ontvangen dan jij, kan voortkomen uit het feit dat er een selectie is gemaakt op basis van interesses. Ook maakt EuroClix in samenwerking met de adverteerders gebruik van andere selectiecriteria voor de doelgroepbepaling en selectie. De demografische gegevens leeftijd, geslacht, woonplaats enz. zijn hier voorbeelden van. Het kan dus zo zijn dat jouw vrienden, familie en kennissen vaker binnen een doelgroep vallen dan jij.
Zodra iemand zich via jouw vertel-het-een-vriend link heeft aangemeld, ontvang je 150 Clix in je saldo-overzicht. Deze Clix hebben de status ‘gereserveerd’ en krijgen na 6 weken de status ‘beschikbaar’ als jouw vriend daadwerkelijk actief lid is van EuroClix. Beschikbare Clix kan je inwisselen voor geld, mits je saldo hoger is dan 1.000 beschikbare Clix. Bovendien ontvang je maandelijks 10% van de Clix* die de door jou aangebrachte leden verdienen bij partners van EuroClix. Deze Clix worden automatisch op jouw saldo als beschikbare Clix bijgeschreven. * Je ontvangt 10% over de Clix die aangebrachte leden hebben verdiend bij partners van EuroClix (zoals aankopen, deelname aan acties of marktonderzoeken). Deze regeling heeft betrekking op de verdiende Clix van die leden, die zijn aangebracht na 1 mei 2011.
Je kunt zelf je rekeninggegevens wijzigen (deze mogelijkheid is niet onbeperkt). Uit veiligheidsoverwegingen moet je deze wijziging bevestigen met je wachtwoord. Let op: Het rekeningnummer mag geen spaarrekening zijn, aangezien het niet mogelijk is om als derde hierop te storten!
Kies hieronder de categorie waarin jouw vraag valt:
Staat jouw vraag er niet bij?

Heb je na het bekijken van onze FAQ nog een vraag, dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen.