Ik heb een vraag

Veel gestelde vragen voor "EuroClix Mastercard"

De EuroClix Mastercard is te gebruiken als een gewone Mastercard met het verschil dat je met jouw aankopen Clix verdient. Raadpleeg ook de uitgebreide handleiding via de volgende link (de handleiding is een PDF-document. Om te openen heb je de Adobe® Reader® -software nodig).

Meer uitleg en informatie over de EuroClix Mastercard vind je op www.euroclixmastercard.nl.
Zodra je in het bezit bent van een EuroClix Mastercard en hiermee een aankoop doet, dan verdien je automatisch Clix. Per € 10,- die je besteedt bij een aankoop met de EuroClix Mastercard ontvang je 2 Clix. Contant geld opnemen met de EuroClix Mastercard wordt niet beschouwd als een aankoop en hier ontvang je dan ook geen Clix voor.
Nee, het is niet nodig om te vermelden bij een aankoop dat je een EuroClix Mastercard hebt. Zodra je een aankoop doet met je card, wordt het aantal Clix automatisch door International Card Services (ICS) geregistreerd en doorgegeven aan EuroClix.
Eens per maand geeft International Card Services (ICS) aan EuroClix door hoeveel Clix je verdient hebt met je aankopen via de EuroClix Mastercard. Deze Clix worden dan bijgeschreven als beschikbaar in je saldo-overzicht bij EuroClix als één aantal per maand (dus niet per aankoop).
Het is niet mogelijk om via EuroClix te bekijken hoe het aantal Clix dat je verdiend hebt met de EuroClix Mastercard is opgebouwd. Van International Card Services ontvang je elke maand - indien je aankopen hebt gedaan - een gespecificeerde rekening. Heb je vragen over deze specificatie, dan dien je contact op te nemen met International Card Services (ICS). Op deze gespecificeerde rekening vind je geen informatie over het aantal verdiende Clix. EuroClix krijgt te horen hoeveel je hebt besteed en per € 10,- die je besteedt bij een aankoop met de EuroClix Mastercard ontvang je 2 Clix.
Nee, EuroClix heeft geen inzage in jouw aankopen. International Card Services (ICS) levert geen aankoop- of betalingsgegevens aan EuroClix.
Heb je problemen met de EuroClix Mastercard, zoals een kapotte pas, diefstal, verlies, vragen over specifieke transacties of vragen over de gebruikswijze van jouw EuroClix Mastercard, neem dan contact op met International Card Services (ICS).

International Card Services BV
Servicedesk
Wisselwerking 32, 1112 XP Diemen
Postbus 23225, 1100 DS Diemen
Telefoon: +31 (0)20 - 6 600 725
Fax: +31 (0)20 - 6 600 715

Verlies en diefstal
Telefoon: +31 (0)20 - 6 600 611
De voorwaarden voor het gebruik van de EuroClix Mastercard vind je via deze link.
Kies hieronder de categorie waarin jouw vraag valt:
Staat jouw vraag er niet bij?

Heb je na het bekijken van onze FAQ nog een vraag, dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen.